Varning för Pro-Ana!!!!!

Postat i Fakta om aneroxi / bulemi kl. 19:52 av | Kommentarer (0) |

Pro-ana är en grupp människor som anser att Aneroxia inte är en sjukdom utan de tycker att det är en livsstil. Sådant strunt gör mig förbannad. Rosenrasande till och med!!!! De lägger ut så kallade "triggers-bilder" på extremt smala kroppar. De äter ibland och sedan svälter sig. De ger även tips för hur man ska gå ner ännu mer i vikt. De tycker även att alla som inte håller med dem är dumma i huvudet. 

Folk som ni borde för i helvete förbjudas på internet... 70 % av sjukdomsfall av aneroxi DÖR!! 

Livsstil? 

När jag blir frisk ska jag fan starta någon anti Pro-Ana-klubb. På riktigt. Eller jag ska göra det här och nu!!! 

Jävlar va arg jag blir!!! 
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar

bloggar skor på nätet bloggar Fler besökare Bloggparaden Hälsa
Egen server Blogg Topplista
autosurf