Något av det sjukaste jag varit med om

Postat i Okategoriserat Ångest kl. 17:51 av | Kommentarer (1) |

Jag satt och åt kvällsmat och satte mig i närheten av en tjej. Jag har studerat hennes matvanor ett tag och idag såg jag henne komma ut från Centrum för ätstörningar. Fast jag slog vad med Linda om att hon hade problem med maten. 
I vilket fall så flyttade hon sig. Jag var tvungen att vara fråga om hon tyckte att jag tittade för mycket när hon åt. Hon sa att hon blev triggad av att se min smala kropp. Varje gång hon ser mig blir hon mer och mer övertygad att hennes ätstörning är normal eftersom jag är så fruktansvärt vacker. 

Jag vet inte om jag ska tacka henne eller börja gråta. 
Gråta... Tror jag...

Annons:

Kommentarer

  • joanna-livet med Aspergers syndrom 2013-06-23 Svar: Kul att du ville vara med i Veckans blogg!
    En vinnare är nu dragen så går in och se om de blev du eller passa på att amnäla dig till den nya tävlingen och få en ny chans:)
    http://www.domkallarmighannes.com/2013/06/veckans-blogg_23.html
    kram

Skriv En Kommentar

bloggar skor på nätet bloggar Fler besökare Bloggparaden Hälsa
Egen server Blogg Topplista
autosurf