Min maniska depressiva period och träningen

Postat i Okategoriserat Vardag Sjukdomen kl. 20:33 av | Kommentarer (0) |

Jag skrev ju dagbok i början över den maniska träningen som jag gör. Jag slutade med att skriva ner för det triggade mig så fruktansvärt till att bara göra fler. I morgon ska jag börja igen.
Det låter sjukt, men jag ska faktiskt ge mig när jag är nere på 30 kg. Då kommer min kropp vara fantastisk.

Jag hittade min dagbik mellan 1-9 april. Jag hade en riktigt manisk period då. Även om jag var riktigt sjukhus sjuk så var dödslängtan här redan då.

1 april 2013

Det känns som att jag är i ett fängelse. Det finns en balkong. Jag vill hem. Jag vill inte prata med någon. Jag svarar inte när någon pratar med mig. Jag orkar ingenting. Jag vill bara sova. Slippa tänka. Här kan man inte ta sömntabletter mitt på dagen tyvärr. Jag får väll försöka härda ut.

5 april 2013

Idag när jag vaknade ville jag inte gå upp. Idag har jag inget att se fram emot. Släpper personalen ut mig kommer jag dra ifrån sjukhuset och skada mig själv. Fast jag får ju inte gå någonstans eftersom de är rädd att jag dör då. Jag vill bara gå, gå bort smärtan. 
Nu vill jag dö. Nu har jag panik.

6 april 2013

Tänk om jag skulle säga till någon jag känner att jag skulle vilja dö. Jag vill ju det. Jag sätter på mitt glad-skal så ingen ska märka att jag bara vill dö. Jag älskar mina bästa kompisar Alexandra, Linnea, Dennis och Malin. Min familj. Jag fattar inte att jag kan utsätta de som faktiskt råkar älska mig också för det här. Borde inte deras kärlek vara nog? Jag är klar med detta livet tyvärr. 
( här har jag planerat min begravning - musik, mat ja... rubbet...)

9 april 2013 "final"

Idag ska jag dö. Det bestämde jag för ett tag sen. Jag ska göra allt i min värld för att komma härifrån annars spricker min plan. Jag sitter i detta nu och kollar igenom mina avskedsbrev till de jag verkligen älskar.
ÄNTLIGEN! FÖRLÅT!!

Jag kom inte ifrån sjukhuset den dagen, så min final blev alltså under förra veckan. Dock dog jag inte. Vilket kanske var bra. 

Vad vet jag...


Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar

bloggar skor på nätet bloggar Fler besökare Bloggparaden Hälsa
Egen server Blogg Topplista
autosurf