Kroppsuppfattning

Postat i Okategoriserat Fakta om aneroxi / bulemi kl. 10:52 av | Kommentarer (0) |

Även om vi med ätstörningar som svälter sig är smala, så ser vi oss själva som sälar. Stor mage, stora lår och inte prata om rumpan. Trots att mina höftben slår emot den mjuka madrassen och ger mig blåmärken och att jag måste sitta upprätt för att inte svanskotan ska tryckas emot och i värsta fall brytas. 

Vad som förorsakar en sådan skev kroppsuppfattning är i dagsläget inte känt. Man ser andra som smala, tjocka - ja, i deras riktiga kropp. Det är bara den egna kroppen man inte uppfattar som korrekt. Ibland kan det bli så illa så att jag blir sur på folk som påpekar hur smal jag är. "Så jävla smal är jag inte..." Jag är helt övertygad om att min kropp inte behöver mat. Att jag har utvecklat någon slags allergi emot det. 

Vissa dagar, när jag inte har ätit något kan jag se att magen sjunkit in och jag går och tittar mig i spegeln hela tiden för att trigga mig själv. Har jag däremot ätit kan jag inte gå förbi spegeln. Jag slår mig själv med saker för att få bort den hemska ångesten. Därför föredrar jag att inte äta.

Jag har ofta löst sittande byxor på mig för att folk inte ska se mina fettvalkar. Linda, min vän som har Anorexi säger att jag inte har några. Innerst inne vet jag att jag inte tror på henne, men jag vet att hon är ärlig mot mig. Det känns som att jag har fördubblat min vikt varje gång jag äter. Jag vet att maten inte är viktlös.

Jag har ett exempel när jag handlade kläder sist. Jag hitta så sjukt snygga klänningar som jag tänkte köpa eftersom det är sommar och allt. Tog storlek 36. Jag går in i provhytten och sätter på mig kläderna. De sitter som fan. Jag går och hämtar en 34. Ännu värre. Fortfarande för stor. Jag går till barnavdelningen och tar en 158 klänning. Bara för att prova. Den var lite stor, men den satt ändå rätt ok. ÄNDÅ känner jag mig riktigt fet.

 

 

Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar

bloggar skor på nätet bloggar Fler besökare Bloggparaden Hälsa
Egen server Blogg Topplista
autosurf