Grymt stolt över mig själv

Postat i Vardag Sjukdomen kl. 19:36 av | Kommentarer (0) |

Detta låter för ett friskt öra helt sjukt! Idag har jag lyckats med att inte äta någonting. Det är i och för sig inte ett problem. Det som jag är stolt över är att jag känner mig fortfarande pigg.

Eftersom Linda lyckades snirkla sig ur sin instängdhet kom hon hit. Under tiden hon var här lyckades jag städa mitt rum och allt. Riktig super energi. 

De ringde mig från min förra avdelning, där jag förvisso fortfarande är inskriven och jag var inte riktigt beredd på vad jag fick höra. De hade fått in en orosanmälan från där jag är nu. I morgon ska jag på möte med läkaren om detta. Det ser inte ut som att det blir någon hemgång för mig på onsdag... 

De var också oroliga för att jag inte tog min medicin som jag skulle. Personalen här ger mig ju bara påsarna, så de är inte säkra på att jag tog den... Det är ju att inte ta för många som är mitt lilla problem, så tar den - det gör jag minsann.. 

Nåväl... Jag ser faktiskt fram emot läkarsamtalet. Som bara den. 

-Du, föressten, jag har lite problem med maten igen..
- Har det eskalerat till det värre, för bra har det ju inte varit på länge?
-Nej, eller ja.. ja gär så jävla dålig är magen..
- Vet du vad det beror på
-NEJ! (snabbt svarat) Eller jo.. för att jag inte äter ordentligt..
-Bara det?
-Japp 

Vad jag egentligen försökte säga är att jag laxerar mig som en tok. Jag tror jag har blivit beroende av laxermedel. Men det är nog mest för att jag maten inte riktigt hinner tas upp av kroppen... eller jag vet inte. Jag tror däremot att sköterskan hörde vad jag ville säga egentligen. 


Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar

bloggar skor på nätet bloggar Fler besökare Bloggparaden Hälsa
Egen server Blogg Topplista
autosurf