Eftermiddag med Linda

Postat i Vardag kl. 20:12 av | Kommentarer (0) |

Efter mötet följde mamma med upp. Jag var helt slut så jag la mig och sov en stund. Åt gjorde vi också, men jag spydde upp allt. Nu har jag vrängt i mig 30 tabletter med laxermedel för att vara säker på att allt kom ut.

Precis när jag vaknade mötte jag och mamma upp Linda för att mamma skulle åka hem. Jag var lite nere. Sliten efter mötet, så vi köpte en Monster och ångestgodis. Dumma, dumma godis. Nåväl. VI övervann den ångesten också. 

Vi drog in till stan och köpte Chai-latte. Jävlar vad den var god. Just där och då när vi satt och fikade fick jag ett otroligt lugn som bara spred sig genom kroppen. Vi gick tillbaka till sjukhuset efter det och la oss på mitt rum en stund. 

Sen kom vi på att vi skulle gå ut och gå 3 km. Vi gav upp den planen och drog till djurparken.


Vi drog till lekparken. Också.


Jag älskar den där bilden. Den är så genuint äkta. Vi hade så kul. Det var världens mest lyckade äventyr!

Stort tack!!!
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar

bloggar skor på nätet bloggar Fler besökare Bloggparaden Hälsa
Egen server Blogg Topplista
autosurf