Skapligt nervös...

Postat i Sjukdomen Ångest kl. 15:49 av | Kommentarer (0) |

Idag är jag nervös. I morgon ska jag iväg och ta prover och det är dags för vägning.

Tyvärr har jag mina knep för att kringgå vågens egentliga tal. Precis innan jag väger mig häller jag i mig minst 3 liter vatten och jag äter en Läkerol sesalt -ask till frukost för att salterna ser bra ut. Det kan hända att jag proppar i mig ett par energidrycker också. 

Resultatet av det blir i princip att jag väger minst 3 kg mer än vad jag egentligen gör. 

Kan ni tänka er vilken dubbelmoral jag har? Jag vill ha hjälp samtidigt som jag gör allt i min makt för att inte få den. 

Jag har väldigt många traumatiska upplevelser från min barndom, så när de frågar mig varför jag äter så dåligt, skyller jag  på det. Det ligger lite sanning bakom det också såklart, men den verkliga orsaken är att jag har ett grymt självhat mot mig själv. Jag tycker att jag är så misslyckad och fet. När folk kommenterar vad smal jag är så skäms jag ännu mer.. Även fast jag inte borde.

Dubbel moralens ansikte - här har ni mig
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar

bloggar skor på nätet bloggar Fler besökare Bloggparaden Hälsa
Egen server Blogg Topplista
autosurf