Dagbok 30 maj 2013

Postat i Vardag kl. 19:56 av | Kommentarer (0) |

Träning:

400 situps
300 rygglyft
150 armhävningar
3 timmars fysisk aktivitet

Mat / Dryck:

2 koppas kaffe 
3 redbull

Morgonen började bra då jag och en vän gick ut och gick i två timmar. Det som var mindre bra var att det blev jobbigt med folk. Det känns som det står skrivet i pannan på mig. Hon har en ätstörning. Jag sköt även upp läkarsamtalet till i morgon. Jag har varit instängd på rummet och gjort mina andra träningsaktiviteter mestadels idag. Vid 17- tiden kom mamma och hon satt och berättade för mig att hon ska pressa sjukvården så att jag får hjälp för mer än bara mina traumatiska upplevelser. Det kändes skönt. Jag vet även att min bästa vän och faster är fast beslutna om att hjälpa mig. Även pappa och lillebror är fantastiska. 

Tack världen att jag har fått chansen att få så fantastiska människor runt omkring mig <3  
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar

bloggar skor på nätet bloggar Fler besökare Bloggparaden Hälsa
Egen server Blogg Topplista
autosurf